Food security and quality in Hungary and UK

Authors

  • B. Csaba Illés Szent István Egyetem GTK, Termelésökonómiai és Menedzsment Tanszék
  • Marian Garcia London University Imperial College at Wye, Department of Agricultural Economics
  • József Lehota Szent István Egyetem, GTK, Marketing Intézet
  • Nigel Poole London University Imperial College at Wye, Department of Agricultural Economics
  • Claire Skinner London University Imperial College at Wye, Department of Agricultural Economics

Abstract

Az élelmiszerbiztonsági és minőségi követelmények szerepe és megítélése a nemzetközi kereskedelemben egyre inkább felértékelődik. A gazdasági növekedéssel párhuzamosan az élelmiszerpiacok - döntően a fejlett országokban - telítetté váltak. Az élelmiszerfogyasztói magatartás összetevőin belül a biztonsági motivációk erősödnek, így nagyobb figyelem mutatkozik meg az élelmiszerbiztonsági, a minőségi és etikai összefüggések iránt.

Downloads

Published

2019-12-09

How to Cite

Illés, B. C. (2019) “Food security and quality in Hungary and UK”, The Hungarian Journal of Marketing and Management, 36(4), pp. 27–34. Available at: https://journals-test.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/1518 (Accessed: 26 November 2024).

Issue

Section

International marketing

Most read articles by the same author(s)

1 2 > >>